fbpx

Ponude i paketi

Paketi i specijalne ponude

"pREMOT'aj se"
UN Home Office Paket
Jun - Avgust 2024

Šumarak, bose noge na zelenoj travi, puca pogled na okolna brda, mikrofon na "mute" i šef na drugom kraju sveta zbori teške teme. Za to vreme u desnom uglu tvoga mozga otvorene fioke sačekuju šefova uputstva, a u levom uglu tvoga mozga leprša slika i prilika prirode koja ti pred očima stoji, u tebi je osećaj slobode i jedna reč u mislima ti vijori nad svima drugima - POBEDA!

Ovo nije filmska scena, ovo je realna priča koja je moguća uz Urban Nomad!
Ovako može da izgleda i tvoj home office radni dan. Pobedi sistem, premotaj se!

Spremili smo za tebe idealne uslove za rad iz kampera, ali nećemo reći - "naš Home Office paket je idealan za svaku priliku". Realnost "remote" posla je drugačija i zato ti biraš povoljan trenutak. Mi ti dajemo detaljne informacije pre nego što se odlučiš da je "pREMOT'aj se" za tebe, kako bi radni dani iz šumarka tebi doneli ono što treba. I posao, i odmor.

Svaki "remote" posao ima svoj sistem rada. Svakome je obaveza na poslu drugačija, u kojoj su vremenskoj zoni klijenti, a u kojoj kolege, kada se obavljaju redovni zadaci, a kad je vanredno? Svako to od vas najbolje zna. Ono što je svima nama zajedničko, to je da uvek dodju dani na poslu kad kažemo sebi - "danas bi' radije bio napolju!" E, ti dani, to su dani za Urban Nomad Home Office paket - "pREMOT'aj se"

"pREMOT'aj se" uz Urban Nomad KrsheVAN + StarLink satelitski internet 150 Mb/s na otvorenom nebu u šumarku Eco Farme Milanović u srcu Homolja.

Urban Nomad ti nudi:
1. Krshevan na 5 dana (sreda-nedelja) - promo cena 372 (redovna cena 620),
2. Svi Extras dodaci - FREE
3. STARLINK net - FREE

Eco Farma Milanović ti nudi:
1. savšeno mesto u hrastovoj šumi za tvoju kuću/kancelariju na točkovima - FREE,
2. Toalet i tuš u kampu - FREE
3. promotivne cene u njihovoj domaćoj kuhinji
4. promo cene svih njihovih atrakcija.

Na tebi je da li ćeš krenuti u utorak uveče ili sredu ujutru. Priroda te čeka!

Events paket - na upit

Ukoliko želiš da iznenadiš voljene osobe nezaboravnim #vanlife iskustvom, proslaviš rođendan u prirodi, prirediš romantičan vikend beg pod zvezdama, proslaviš devojačko i momačko veče ili nešto drugo, možemo ti pomoći da organizuješ svoj nezaboravni događaj uz Urban Nomad kombije. U zavisnosti od želja pravimo poseban paket za tebe-kontaktiraj nas ovde.

Business paket - na upit

Organizacija tim bildinga sa našim kombijima je takođe moguća. Kada poželite timski provod u prirodi, javite nam se! Koristio/la bi naše kombije za fotografisanje venčanja i parova ili snimanje spota, emisije, reklame? Imaš neku drugu biznis ideju kako možemo sarađivati zajedno? Kontaktiraj nas!

VAŽNO

Sva pravila i uslove korišćenja kombija možete videti ovde.

Login

Iznajmi kamper. Uživaj u prirodi. Budi NOMAD.

Urban Nomad d.o.o.
11000 Beograd
Matični broj: 21679089
PIB: 112495120

Kontakt