fbpx

Ponude i paketi

Paketi i specijalne ponude

Events paket - na upit

Ukoliko želiš da iznenadiš voljene osobe nezaboravnim #vanlife iskustvom, proslaviš rođendan u prirodi, prirediš romantičan vikend beg pod zvezdama, proslaviš devojačko i momačko veče ili nešto drugo, možemo ti pomoći da organizuješ svoj nezaboravni događaj uz Urban Nomad kombije. U zavisnosti od želja pravimo poseban paket za tebe-kontaktiraj nas ovde.

Business paket - na upit

Organizacija tim bildinga sa našim kombijima je takođe moguća. Kada poželite timski provod u prirodi, javite nam se! Koristio/la bi naše kombije za fotografisanje venčanja i parova ili snimanje spota, emisije, reklame? Imaš neku drugu biznis ideju kako možemo sarađivati zajedno? Kontaktiraj nas!

Specijalna ponuda – Remote work getaway

Imate opciju da radite remote? Zašto ne pobeći u prirodu na nekoliko dana? Imamo sjajnu ponudu za vas – po promo ceni od 360 evra možete iznajmiti Whatifness kamper za petodnevno uživanje u Eko kampu Milanović, na tromeđi Homolja, Šumadije i Braničeva, u selu Lipovica. U cenu su uračunati renta kampera i petodnevni boravak u kampu uz besplatno jahanje konja u predivnoj okolini. Uz ovu ponudu važe i promotivne cene drugih aktivnosti u kampu kao i svih, domaćinski pripremljenih, obroka. Za više informacija o remote radu iz kampera pročitajte naš blog post. Ukoliko ste zainiteresovani za ovu promo ponudu pošaljite nam upit uz napomenu „Remote Work Getaway ponuda”.

VAŽNO

Sva pravila i uslove korišćenja kombija možete videti ovde.

Login

Iznajmi kombi. Uživaj u prirodi. Budi NOMAD.

Urban Nomad d.o.o.
11000 Beograd
Matični broj: 21679089
PIB: 112495120

Kontakt