fbpx

Events

Events

Tokom Vašeg Urban Nomad putovanja možete proslaviti svoj specijalni događaj ili iznenaditi dragu osobu jedinstvenom proslavom. Tu smo da vam pomognemo da organizujete događaj za pamćenje.

Proslava rođendana na kampovanju

Iznenadite dragu osobu i priredite joj rođendansko putovanje kamperom, a mi ćemo se dodatno potruditi da za vašu proslavu kreiramo poseban PARTY paket uz dekoraciju i dodatna iznenađenja za slavljenika/cu. Tu smo da čujemo sve vaše ideje i pomognemo vam u realizaciji istih.

Devojačko veče/Momačko veče

Organizovali biste budućoj mladi nezaboravno i drugačije devojačko veče u prirodi? Isplanirajte taj dan sa nama, kreiraćemo BRIDE paket posebne dekoracije i poklona koji će čekati spreman u Vašem kombiju.

Budući mladoženja je avanturista? Priredite mu kratko putovanje kamperima u prirodu uz roštiljsku vatru i nezaboravno druženje uz CREW paket.

Romantičan piknik/ Filmsko veče u kamperu

Ukoliko želite svoju lepšu/jaču polovinu da iznenadite romantičnim piknikom, filmskom večeri na svežem vazduhu u prirodi i noćenjem pod zvezdama, mi ćemo vam tu ideju ispuniti. Izaberite LOVE paket i uz našu pomoć priredite joj/mu dan i veče za pamćenje.

Medeni mesec

Urban Nomad tim ima sjajne ideje kako provesti potpuno drugačiji i nesvakidašnji medeni mesec. Uz naš paket LOVEBIRDS, isplanirajte jedinstveno putovanje u prirodi koje ćete zauvek pamtiti.

Tim bilding

Zar nisu najbolja okupljanja timova ona koja se organizuju u nesvakidašnjim situacijama, nesvakidašnjim aktivnostima i ona koja daju avanturistički impuls i promenu u monotonim danima na poslu? To su upravo događaji koje možete organizovati uz Urban Nomad kombije. Za vrhunsku timsku zabavu izaberite TIM BILDING paket i i ostvarite bolju konekciju i sa kolegama i sa prirodom.

Login

Iznajmi kamper. Uživaj u prirodi. Budi NOMAD.

Urban Nomad d.o.o.
11000 Beograd
Matični broj: 21679089
PIB: 112495120

Kontakt