fbpx

O nama

Naša priča

Naša priča počinje tamo gde se većina priča završava, a to je čuveno mesto zvano rizik. Mi smo prijateljsko-porodična mala firma koju čine pojedinci alergični na “kud svi, tu i mali Mujo”. Tako smo, svako za sebe, godinama se borili da pronađemo svoje puteve, stvorimo svoje svetove i svoje avanture. U svim tim stvaranjima smo se upoznali i na kraju stvorili jedan zajednički svet. U našem svetu avantura, svako može da pronađe svoj jedinstveni,unikatni način da uživa, bude srećan i raduje se životu.

Jedini način da ova bajka bude moguća jeste da prihvatite da je život izazov i da naučite da kontrolišete rizik. Da ne bežite od njega. Da se dobro pripremite i suočite. Tada će vam život uzvratiti avanturom! U to ne sumnjajte. Verujte. Mi u to verujemo. Zato živimo svoje snove. Zato naša priča nema jedan kraj, već je neizvesno da li će, kada i kako da se završi.

Svako od nas četvoro ima svoju priču koja je iz naših života isterala ovaj mali biznis, našu avanturu.Naša priča je nastala još kad smo bili deca. Od tih ranih dana mi je nosimo kroz život i menjamo joj oblike i obrise. A ona nam menja život i ostvaruje snove. Ostali smo svoji i ona je još sa nama. Budite i vi ono što jeste. Avantura će sama doći!  Zajedno sa nama uputite se u rizike, jer bez rizika nema dobrih avantura i priča. 🙂

100

Broj dana rada na projektu

0

Broj kombija

8000

Pređeno km tokom rada na projektu

4000

Broj utrošenih šrafova u radu

Reviews

Naši nomadi

Login

Iznajmi kamper. Uživaj u prirodi. Budi NOMAD.

Urban Nomad d.o.o.
11000 Beograd
Matični broj: 21679089
PIB: 112495120

Kontakt