Naši partneri kroz avanture

Partneri

Naši partneri kroz avanture

Srbija kao destinacija izuzetnih prirodnih odlika, kampere može da ugosti na obalama velikih i malih reka i jezera, ali i u seoskim voćnjacima, na predivnim livadama, brežuljcima, obroncima brda, uz bare i močvare, u šumama, na pesku ili na planini. S obzirom na veliki broj opcija, sve avanture mnogo su lakše i uzbudljivije uz naše partnere na putu.  

U humanitarnoj akciji od ekipe koja je prava inspiracija i motivacija, kupili smo Whatifness kombi koji ostaje humanitarnog karaktera i tokom svih naših vožnji. Naime, od ukupnog mesečnog iznosa rente ovog kombija, kojeg možete rezervisati, svakog meseca 5% će biti uplaćeno na račun humanitarne organizacije “Budi Human”. Na taj način, uživamo u prirodi i pomažemo mališanima kojima je pomoć preko potrebna.

Nakon odabira kombija, kako biste što detaljnije isplanirali kampovanje, dodatne informacija o kampovanju u Srbiji možete pronaći na sajtu Kamping asocijacije Srbije i videti koji su to kampovi, kamping odmorišta i kampirališta širom naše zemlje. Možete sačuvati i kamping mapu koja će vam prikazati sve lokacije i kako doći do njih.

Ukoliko vas put nanese na istok, uvek možete svratiti u zelenu oazu pored reke pokraj Negotina, u kamp Mokranjac koji će vas, kao naš partner, uvek rado ugostiti. Ako pak, krenete put Vojvodine, u saradnji sa Nacionalnim parkom Fruška Gora kreiran je prvi eko kamp u Srbiji gde možete prespavati našim kamperom ili, u našoj zajedničkoj organizaciji, proslaviti neki važan događaj.

Tokom svih naših putovanja povezujemo se sa prirodom i jako je važno da je održavamo čistom. Kada god ste u prilici pokupite smeće koje vidite u prirodi i uvek za sobom ostavite čistim lokacije na kojima ste kampovali. U saradnji sa Familia Nature udruženjem učestvujemo u eko akcijama čišćenja i uređivanja mnogih kamp lokacija po Srbiji, a kako bismo vratili prirodi za svo zagađenje vazduha koje naši kamperi proizvode, za svakih pređenih 10km posadimo po jedno drvo.

I da bismo vam vaša putovanja učinili još zanimljivijim i uzbudljivijim, zajedno sa zemunskom radionicom Bajs & dajemo vam mogućnost iznajmljivanja bicikala za nezaboravne vožnje po šumskim stazama.

Tu smo da vam pomognemo u svemu, a na vama je samo da izaberete kombi po svom meraku i uputite se u pustolovinu.  🙂