Covid-19

Covid-19

Covid-19 pravila

U vreme globalne pandemije važno nam je da vam pružimo sigurno putovanje i ukažemo na osnovne korake koje primenjujemo prilikom čišćenja kampera kako bismo svi zajedno ispunili mere bezbednosti i ostali zdravi.

Molimo vas da takođe pratite savete i mere lokalnog stučnog štaba tokom putovanja kamperom. Kako bismo vam olakšali sa donošenjem odluke o putovanju i pružili dodatne informacije u vezi sa putovanjima u 2021.godini ispod se nalazi lista odgovora na najčešća pitanja.

Možete otkazati svoje putovanje do pet dana pred put bez dodatnih troškova i uz povrat uplaćenog depozita ili pomeriti rezervaciju za drugi vremenski period. Ukoliko se rezervacija otkaže u periodu kraćem od 5 dana pred put, biće zadržano 30% od ukupnog iznosa vaše rezervacije (iznos depozita koji se uplaćuje prilikom rezervisanja) ili takođe može doći do promene datuma putovanja.

Apsolutno! Rekreativna vozila, kamperi i kamp kućice odličan su izbor tokom pandemije. Nema punih aerodroma i užurbanih železničkih stanica, samo vi, otvoren put i vaša kuća na točkovima. Pored toga, vreme provedeno u prirodi poboljšava vaše zdravlje, ispunjava mere socijalne distance i dozvoljava vam da pronađete mir, bilo da idete na vikend odmor, pustolovinu ili duže uživanje u životu u kombiju. Savetujemo vam da pripazite na uslove putovanja koje definišu nadležni organi kako biste bili sigurni da se pridržavate svih preporuka. Cilj nam je da svima olakšamo i omogućimo što veći broj putovanja ove sezone.

Jedinstvena prednost putovanja kamperom je ta što sami birate kuda ćete ići, na kojoj lokaciji ćete parkirati kombi i prespavati ili provesti neko vreme, daleko od većih grupa ljudi ili mesta rizičnih za prenos virusa. Obratite se našem timu za preporuke sjajnih kampova u Srbiji i pogledajte ko su naši sjajni partneri na putu

Naš tim je posvećen održavanju kampera čistim i osiguravanju da u vaše ruke stigne dezinfikovan kombi spreman za vožnju i život u njemu. Trudimo se da ispunimo visoke standarde kada je reč o čišćenju i dezinfekciji naših vozila adekvatnim antibakterijskim i antivirusnim sredstvima za čišćenje pre i posla svakog iznajmljivanja kako bismo sprečli širenje bakterija. Kompleti posteljina i peškiri peru se u mašini pre i nakon svakog iznajljivanja, a sve ravne površine kampera temeljno se brišu. Molimo vas da pazite da ne ostavljate za sobom smeće i da vozilo vratite u što čistijem stanju.

Ukoliko imate bilo kojih zdravstvenih problema nakon putovanja, uključujući korona virus, molimo vas da obavestite naš tim. Radićemo na tome da preduzmemo opsežnije mere pre nego što neko drugi iznajmi isto vozilo.

Prema Wall Street Journal novinama,  u vreme pandemije putovanje kamperom smatra se najsigurnijim vidom putovanja. Bacite pogled!