Upoznajte BuntoVAN kombi!

BuntoVAN  je naš dobrostojeći 32-godišnji Volkswagen Transporter T3 raspoložen da preveze do 3 osobe. Ručno rađen, autentičan, osmišljen u retro drvenom stilu i savršen za 2 osobe. BuntoVAN će vam omogućiti da se vratite korak unazad,  opustite i uz laganu vožnju uputite u nove avanture.

Udoban dnevni boravak se lako transformiše u krevet idealan za dvoje, osvetljen led sijalicama i priključcima za vaše uređaje. Kuhinja je opremljena tekućom vodom, plinskim rešoom, mini frižiderom, rasklopivim stolom i svim posuđem za pripremu vaših obroka na obali jezera ili u šumskom hladu. Nakon ručka se možete opustiti na krovnoj terasi i gledati zalazak sunca ili čak spavati pod vedrim nebom!

Karakteristike: 1 bračni krevet (savršen za dvoje), registrovan za 3 osobe, krovna terasa

Dozvoljena maksimalna brzina: 80km/h

Prosečna potrošnja goriva: 7 litara (napomena: u zavisnosti od načina vožnje i terena)

Check-In & Check-Out: od  07:00h – 11:00h i od  16:00h do 22:00h

Minimum 3 dana

Pet friendly

Listu osnovne opreme i dodataka pogledaj ovde.

Pravila i uslovi korišćenja kombija

Pozdravite dobro poznatu Whatifness kućicu! [TRENUTNO NEDOSTUPAN]

Whatifness je moderan i komforan Renault Master kombi koji smo srećno udomili od naših dragih nomada Strahinje i Anje, i ako želite da iskusite bar deo njihovih doživljaja onda je ovaj kombi pravi izbor za vas. Upustite se u avanturu sa specijalnom misijom! Prilikom iznajmljivanja ovog kombija 5% od ukupne cene uplaćujemo fondaciji Budi Human na mesečnom nivou i nastavljamo humanitarnu misiju Whatifness kombija.

Ovaj moderniji kombi vam pruža više prostora i laganiju vožnju, veoma komforanu za 3 osobe. Dnevni boravak se lako pretvara u spavaću sobu osvetljenu led lamionima koji se napajaju na solarni panel kao i vaši uređaju koje želite da priključite. Kuhinja je spremna za sve vaše kulinarske ideje i opremljena tekućom vodom, plinskim rešoom, frižiderom i svim potrebnim posuđem.

Karakteristike: 1 veliki krevet (savršen za 3 osobe), registrovan za 3 osobe, solarni panel

Dozvoljena maksimalna brzina: 110km/h

Prosečna potrošnja goriva: 8 litara (napomena: u zavisnosti od načina vožnje i terena)

Check-In & Check-Out: od 07:00h – 11:00h i od 16:00h do 22:00h

Minimum 3 dana

Pet friendly

Listu osnovne opreme i dodataka pogledaj ovde.

Pravila i uslovi korišćenja kombija