Upoznajte GotiVAN kamper!

GotiVAN je spreman za nove aVANture! Dobri provereni Renault Master sa krovnom terasom i kliznim vratima sa obe strane pravi je mini kamper za komforne dane u prirodi. Enterijer je gotivan i praktično osmišljen, te je savršen za 3 osobe. GotiVan vas vodi na daleke pute, tamo gde vas čekaju prostrane livade, visoka brda i morske uvale.

Prostran dnevni boravak sa velikom kuhinjom će vas brzo kupiti! Spremanje hrane je lako kao kod kuće, a tu je i veliki kuhinjski „prozor“ za čaroban pogled dok se ručak krčka. Krevet se jednostavno transformiše iz dnevne u noćnu varijantu i idealan je za troje. Čeka vas viseći ormarić u boho stilu i puno ostavnog prostora. Kuhinja je opremljena tekućom vodom, plinskim rešoom, mini frižiderom, rasklopivim stolom i svim posuđem za pripremu vaših obroka na obali jezera ili u šumskom hladu. Nakon ručka se možete opustiti na krovnoj terasi i gledati zalazak sunca ili čak spavati pod vedrim nebom!

Karakteristike: 1 bračni krevet (savršen za troje), registrovan za 3 osobe, krovna terasa

Dozvoljena maksimalna brzina: 115km/h

Prosečna potrošnja goriva: 8 litara (napomena: u zavisnosti od načina vožnje i terena)

Check-In & Check-Out: od  07:00h – 11:00h i od  16:00h do 22:00h

Minimum 3 dana

Pet friendly

Listu osnovne opreme i dodataka pogledaj ovde.

Pravila i uslovi korišćenja kombija

Upoznajte BuntoVAN kamper!

BuntoVAN  je naš dobrostojeći 32-godišnji Volkswagen Transporter T3 kamper raspoložen da preveze do 3 osobe. Ručno rađen, autentičan, osmišljen u retro drvenom stilu i savršen za 2 osobe. BuntoVAN će vam omogućiti da se vratite korak unazad,  opustite i uz laganu vožnju uputite u nove avanture.

Udoban dnevni boravak se lako transformiše u krevet idealan za dvoje, osvetljen led sijalicama i priključcima za vaše uređaje. Kuhinja je opremljena tekućom vodom, plinskim rešoom, mini frižiderom, rasklopivim stolom i svim posuđem za pripremu vaših obroka na obali jezera ili u šumskom hladu. Nakon ručka se možete opustiti na krovnoj terasi i gledati zalazak sunca ili čak spavati pod vedrim nebom!

Karakteristike: 1 bračni krevet (savršen za dvoje), registrovan za 3 osobe, krovna terasa

Dozvoljena maksimalna brzina: 70km/h

Prosečna potrošnja goriva: 7 litara (napomena: u zavisnosti od načina vožnje i terena)

Check-In & Check-Out: od  07:00h – 11:00h i od  16:00h do 22:00h

Minimum 3 dana

Pet friendly

Listu osnovne opreme i dodataka pogledaj ovde.

Pravila i uslovi korišćenja kombija